Una granja i formatgeria a les muntanyes de la Cerdanya
La vida a 1600m té les seves peculiaritats: tenim un hivern molt llarg i fred on el ramat descansa, i nosaltres una mica també, i no fa llet. La primavera comença tard i a l’hort no hi podem plantar de tot, sempre hi pot haver una glaçada primerenca o a la tardor. És a l’estiu on cal aprofitar al màxim i tenim més feina, justament quan la resta de gent fa vacances normalment.
Però vivim en mig de la natura, a 15 minuts de Gréixer i a 25 de Puigcerdà i Bellver. Estem sols, tranquils i, per sort, la família i amics gaudeixen pujant a veure’ns. No tenim tele. No tenim nevera. No ho trobem a faltar, ens hem adaptat: mirem per Internet el que volem i tenim un rebost fresc on guardem els aliments. Fem la compra un dia a la setmana i el que és fresc ho mengem el mateix dia o el següent. Ens escalfem amb llenya que tallem nosaltres. És feina, però ens dona vida.